СПОРИЛНЯ !
+8
Chrizz
TheSadGirl
YakUza_
NO_way
мръсница!
iLovePussyJuice
Axe
Linna
12 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: СПОРИЛНЯ !
И спорилня имало... ...впрочем аз дадох идеята в страта кофа,защото Линчето и Вито много се караха.
desyty- Модератор
- Брой мнения : 224
Местожителство : София
iLovePussyJuice написа:Не виждам никъде спорове.
И аз...
Тази тема е заблуда...
LambOfGod- Напреднал
- Брой мнения : 124
Местожителство : Извратеното ти подсъзнание
Всичко е игра заблуда,игра заблуда,всичко е играаLambOfGod написа:iLovePussyJuice написа:Не виждам никъде спорове.
И аз...
Тази тема е заблуда...
desyty- Модератор
- Брой мнения : 224
Местожителство : София
Абе ше се занимавам с глупости...
sTaYhIgH- Напреднал
- Брой мнения : 195
Хммм ок... чакай да измисля нещоadrenal1n0 amfetam1n0 написа:Axe, давай
Аватарът ти сЪкс!
Axe- Напреднал
- Брой мнения : 200
Поне е по-хубав от твоя - т'ва г-жа смърт ли еAxe написа:Хммм ок... чакай да измисля нещоadrenal1n0 amfetam1n0 написа:Axe, давай
Аватарът ти сЪкс!
adrenal1n0 amfetam1n0- Напреднал
- Брой мнения : 181
Кое му е по-хубавото - коси, преживели хиляди изгаряния и химикали; тонове грим; килотонове кафев фдт, като същевременно си слагат някакво светло червило на устните, оформени като на пилето отзад... И за да замъглят това, едната пипа за гърдата на другата, че да привлече вниманието, без да се забележе изкуствената им "красота".
A за моята миличка, тя също има много грим, но е нанесен както трябва и й подчертава красотата, каквато е целта на грима. Изобщо дрехите, грима, косата, устните са съобразени и ми харесват.
Много хора свързват готите със смъртта, както ти я нарече, но всъщност е обратното - радват се на живота /никъде не съм виждал някой пък да ги свързва с емотата /. Още нещо, готите ползват пудра, не фдт, това го научих от SisterOfNights, която впрочем би обяснила нещата много по-кадърно от мен.
Това трябваше да е на шега, ама не ми пречеше да си попиша малко.
A за моята миличка, тя също има много грим, но е нанесен както трябва и й подчертава красотата, каквато е целта на грима. Изобщо дрехите, грима, косата, устните са съобразени и ми харесват.
Много хора свързват готите със смъртта, както ти я нарече, но всъщност е обратното - радват се на живота /никъде не съм виждал някой пък да ги свързва с емотата /. Още нещо, готите ползват пудра, не фдт, това го научих от SisterOfNights, която впрочем би обяснила нещата много по-кадърно от мен.
Това трябваше да е на шега, ама не ми пречеше да си попиша малко.
Axe- Напреднал
- Брой мнения : 200
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите