Да се опознаем
+25
MadeInChina
evalongoriq
TheSadGirl
Crazytyy
MaLty
мръсница!
bubblebabe
PiruBloodz
JackASS82
Invisible
iLovePussyJuice
YakUza_
Linna
Nana(:
keshhh
adrenal1n0 amfetam1n0
PartyMarty
desyty
NO_way
sTaYhIgH
HouseMD
Chrizz
Axe
Psycho
NqkfaNikakva21
29 posters
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Да се опознаем
Не ме знаеш?Linna написа:Axe написа:Хай, Лина
Мммм.. тва еее...
Axe- Напреднал
- Брой мнения : 200
axe vs sword ?
Мъ как съ кааш!?
Мъ как съ кааш!?
Linna- Фен
- Брой мнения : 666
Местожителство : Милано
Кристияна,на 16 от Велико Търново.
Ника ми в тийна е LovEsIckk ;)
Ника ми в тийна е LovEsIckk ;)
мръсница!- Напреднал
- Брой мнения : 188
Мартина на 14 от Мездра.Ника ми е Малти
MaLty- Напреднал
- Брой мнения : 150
Години : 29
Дилян, но ще предпочета Ди.Linna написа:axe vs sword ?
Мъ как съ кааш!?
Axe- Напреднал
- Брой мнения : 200
ДииииAxe написа:Дилян, но ще предпочета Ди.Linna написа:axe vs sword ?
Мъ как съ кааш!?
MaLty- Напреднал
Axe написа:Дилян, но ще предпочета Ди.Linna написа:axe vs sword ?
Мъ как съ кааш!?
Ммм... оккк запознати сме
Linna- Фен
С мен пък никой не иска да се запознае ;(
PartyMarty- Party Maker : ))
- Брой мнения : 276
Години : 32
Местожителство : София
Марти теб тъ познаваме
Linna- Фен
Вчера написах май некви ралти, ама нищо подробно...
Казвам се димитър и съм на 19 години от софия. Квартал илинден (доста често казвам и света тройца, защото моя квартал е много малък и доста често не са го чували. Намира се при кино арена). Роден съм на 5ти април `90 набор. Въпреки, че на акъл и физически приличам на 97-8 набор. Зодия овен съм, както се подразбира. Като малък живеех в друг град, а именно люлин. Но като бях на 5 ако не се лъжа се преместихме тука. Запознах се с много нови и страхотни хора, с които все по - рядко се виждам, по стечение на обстоятелствата... Пораснахме с една дума. Обичам да слушам музика, да излизам навънка по кафетата и да се лигавя, но в умерени граници =) Обичам всякаква музика, но не понасям чалгата (слушам я само на купони, когато съм на градус, тогава ми харесва, не отричам). Тази година завърших средното си образование и ще продължа да уча. Сега започна трудното за мен, надявам се да се справя. Засега толко нищо друго не се сещам, а и едва ли някой ще тръгне да чете... Малко хаотично, ама... =) Сега се сетих за един интересен факт - никога не съм си чупил нищо, а пък ме е блъскала кола два пъти (и на двата пъти само си ожулих лактите и коленете. И на двата пъти с бмх-а, бях се засветкал по една улица и не видях една кола, а и нямаше как да спра. Не веднъж, ами два пъти... смятай колко съм прост). Блъскало ме е колело и съм падал от дърво. От горе долу втория етаж, мисля, че си пукнах костта на ръката (паднах настрани на лявата ръка, ако не се лъжа), но не съм 100% сигурен. После с целия си акъл реших да играя в даскалото футбол и познайте къде ме нацелиха от воле... =) Правили са ми няколко леки операции, на пръстите на краката. Няма по приятно усещане от 'афтерефекта' на упойката... 3 или 4 дни съм се надрусвал с некви аналгинчета, защото ме болеше кръстта и гърба. Майка ми ми правеше масаж през 1-2 часа, общо взето... =)
Казвам се димитър и съм на 19 години от софия. Квартал илинден (доста често казвам и света тройца, защото моя квартал е много малък и доста често не са го чували. Намира се при кино арена). Роден съм на 5ти април `90 набор. Въпреки, че на акъл и физически приличам на 97-8 набор. Зодия овен съм, както се подразбира. Като малък живеех в друг град, а именно люлин. Но като бях на 5 ако не се лъжа се преместихме тука. Запознах се с много нови и страхотни хора, с които все по - рядко се виждам, по стечение на обстоятелствата... Пораснахме с една дума. Обичам да слушам музика, да излизам навънка по кафетата и да се лигавя, но в умерени граници =) Обичам всякаква музика, но не понасям чалгата (слушам я само на купони, когато съм на градус, тогава ми харесва, не отричам). Тази година завърших средното си образование и ще продължа да уча. Сега започна трудното за мен, надявам се да се справя. Засега толко нищо друго не се сещам, а и едва ли някой ще тръгне да чете... Малко хаотично, ама... =) Сега се сетих за един интересен факт - никога не съм си чупил нищо, а пък ме е блъскала кола два пъти (и на двата пъти само си ожулих лактите и коленете. И на двата пъти с бмх-а, бях се засветкал по една улица и не видях една кола, а и нямаше как да спра. Не веднъж, ами два пъти... смятай колко съм прост). Блъскало ме е колело и съм падал от дърво. От горе долу втория етаж, мисля, че си пукнах костта на ръката (паднах настрани на лявата ръка, ако не се лъжа), но не съм 100% сигурен. После с целия си акъл реших да играя в даскалото футбол и познайте къде ме нацелиха от воле... =) Правили са ми няколко леки операции, на пръстите на краката. Няма по приятно усещане от 'афтерефекта' на упойката... 3 или 4 дни съм се надрусвал с некви аналгинчета, защото ме болеше кръстта и гърба. Майка ми ми правеше масаж през 1-2 часа, общо взето... =)
Последната промяна е направена от sTaYhIgH на Чет Юли 09, 2009 7:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sTaYhIgH- Напреднал
- Брой мнения : 195
Ееех тоя Митко.. Само той се оописа подробно.. ся и аз след малко ще ви се опишЪ вее
Linna- Фен
Linna написа:Марти теб тъ познаваме
MaLty- Напреднал
Казвам се Аннабел, никът ми е същия като в теен-а на 16 съм от Пловдив уча в ПГВАД
бтв забравих всички ми викат Annie :)
Crazytyy- Напреднал
- Брой мнения : 116
Години : 31
Местожителство : Някъде там...
Приятно ни е :рCrazytyy написа:Казвам се Аннабел, никът ми е същия като в теен-а на 16 съм от Пловдив уча в ПГВАД
Абе да те питам защо в подписа ти в Тийна е ника на една друга потребителка?
мръсница!- Напреднал
- Брой мнения : 188
мръсница! написа:Приятно ни е :рCrazytyy написа:Казвам се Аннабел, никът ми е същия като в теен-а на 16 съм от Пловдив уча в ПГВАД
Абе да те питам защо в подписа ти в Тийна е ника на една друга потребителка?
rawrrrr ли, лол ?
Crazytyy- Напреднал
мръсница! написа:Мдам..
Ма то има и такъв юзер ли...? Не знаех просто така си го написах, няма нищо общо с потребителя
Crazytyy- Напреднал
Весето/ ВесИто/ Веси/Весе/ TheSadGirl
18г. Пазарджик ... обичам си приятелите и народните танци ..
и ... аз съм баба мИчта
и ... аз съм баба мИчта
TheSadGirl- Напреднал
- Брой мнения : 147
Местожителство : deep in your mind ....
А PussyJuice?TheSadGirl написа:Весето/ ВесИто/ Веси/Весе/ TheSadGirl
и ... аз съм баба мИчта
iLovePussyJuice- Напреднал
- Брой мнения : 292
iLovePussyJuice написа:А PussyJuice?TheSadGirl написа:Весето/ ВесИто/ Веси/Весе/ TheSadGirl
и ... аз съм баба мИчта
ТЦ!
TheSadGirl- Напреднал
Излагаш се!TheSadGirl написа:iLovePussyJuice написа:А PussyJuice?TheSadGirl написа:Весето/ ВесИто/ Веси/Весе/ TheSadGirl
и ... аз съм баба мИчта
ТЦ!
iLovePussyJuice написа:Излагаш се!TheSadGirl написа:iLovePussyJuice написа:А PussyJuice?TheSadGirl написа:Весето/ ВесИто/ Веси/Весе/ TheSadGirl
и ... аз съм баба мИчта
ТЦ!
нима? о.О
TheSadGirl- Напреднал
Абсолютно.TheSadGirl написа:iLovePussyJuice написа:Излагаш се!TheSadGirl написа:iLovePussyJuice написа:А PussyJuice?TheSadGirl написа:Весето/ ВесИто/ Веси/Весе/ TheSadGirl
и ... аз съм баба мИчта
ТЦ!
нима? о.О
как да поправя грешката си ?
TheSadGirl- Напреднал
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Права за този форум: