ElinoOor
2 posters
ElinoOor
Кво ти пречат фейковете. Докато ядеме мазни баници за щяло и нещяло - естествено че ще е пълно с фейкове. Аз в момента нямам потребител в тийна, имам само фейкове. По-нататък ще се регна пак като хората, но за сега ще изчакам да видя кво ше стане.
То като се знае, че периодично ще се изтрива, едва ли някой ще си прави труда да каже нещо умно в кофата.
Любимата ни кофа беше почти като Всичко тиййн, а сега е истинска кофа - само Спам и безмозъчни фейкове (няколко от които аЗ) SAD BUT TRUE
То като се знае, че периодично ще се изтрива, едва ли някой ще си прави труда да каже нещо умно в кофата.
Любимата ни кофа беше почти като Всичко тиййн, а сега е истинска кофа - само Спам и безмозъчни фейкове (няколко от които аЗ) SAD BUT TRUE
JackASS82- Напреднал
- Брой мнения : 128
Години : 42
Местожителство : Сметището
Re: ElinoOor
аууу Кофата е адски затъпяла ...
NqkfaNikakva21- Модератор
- Брой мнения : 111
Ми хубавите теми ги поствайте тука де. Вече почти всички сме се събрали. Ако иската да храните Мачо или някой мод - тука му е мястото! Не могат да барат темите, а влизат като гости мамка им!
JackASS82- Напреднал
мене само мачо ме дразни
NqkfaNikakva21- Модератор
- Брой мнения : 111
Мен ме радва. Явно форумното насилие не му понася и здраво е изтрещял. От време на време му подхвърлям по някой фейк дето очевидно съм аз и веднага го трие. Това не пречи да имам няколко малоумни фейка дето и сега спамят Кофата
JackASS82- Напреднал
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите