Пиенето
+3
PartyMarty
Chrizz
NqkfaNikakva21
7 posters
Страница 1 от 1
Пиенето
без мярка ... поредния проблем на младото поколение и на по-възрастните ... И имам предвид точно без мярка, защото и аз и почти всички пием ... ама не безразборно и без оглед на граници ...
NqkfaNikakva21- Модератор
- Брой мнения : 111
Re: Пиенето
Кво лошо има да пиеш ?!? Като ти се пие пиеш ако искаш и с литри ....
PartyMarty- Party Maker : ))
- Брой мнения : 276
Години : 32
Местожителство : София
Ето една снимка, която показва вредата от алкохола, цигарите и лошото време ...http://4coolpics.com/showpicfull.php?id=249050
Кфо и аз пия ама не сее напивам на свиня
MaLty- Напреднал
- Брой мнения : 150
Години : 29
Пиенето няма да го закачате, то не е проблем а дар !
Едит: в тоя раздел няма да ме видите много да пиша
Едит: в тоя раздел няма да ме видите много да пиша
YakUza_- Напреднал
- Брой мнения : 144
Местожителство : Не съм ги изпил аз !
Е като е дар, защо води до фатални последствия
Нека и аз да се намеся като професионален пияница със сериозен стаж от 11-12 години алкохолизъм. В смисъл всеки ден пиене.
Пиенето наистина е дар от Бога ако го правиш правилно. Фатални последствия има обикновено за новаци които не употребяват правилно алкохола и идиоти които го правят всекидневно без никакво чувство за мярка.
Първо и най-важно правило ако смяташ да пиеш докато паднеш под масата: Седиш и пиеш колкото можеш повече и не ставаш от масата, щото като станеш правиш глупости за които обикновено после съжаляваш.
Правилната консумация на алкохол, различните стилове и различните ефекти които могат да се постигнат са цяла наука. Без майтап. Едва ли ще успея в един пост.
Ще започна с техниката на безопасност. Тя е най-важна. После ще ви разкажа за мошните циклежи и филмите. За отключването на неподозирани творчески способности на вашия мозък. А в последните уроци ще ви разкажа и как се пускат машината на времето и телепорта (дам случва се както си пиете мигновено да се окажете на друго място с други хора. Шанс!).
Еее сори пичове и пички. Утре ще продължа, че трябва да ставам рано а почна да ме хваща ракията. Ще си лягам.
[to be continued...]
Пиенето наистина е дар от Бога ако го правиш правилно. Фатални последствия има обикновено за новаци които не употребяват правилно алкохола и идиоти които го правят всекидневно без никакво чувство за мярка.
Първо и най-важно правило ако смяташ да пиеш докато паднеш под масата: Седиш и пиеш колкото можеш повече и не ставаш от масата, щото като станеш правиш глупости за които обикновено после съжаляваш.
Правилната консумация на алкохол, различните стилове и различните ефекти които могат да се постигнат са цяла наука. Без майтап. Едва ли ще успея в един пост.
Ще започна с техниката на безопасност. Тя е най-важна. После ще ви разкажа за мошните циклежи и филмите. За отключването на неподозирани творчески способности на вашия мозък. А в последните уроци ще ви разкажа и как се пускат машината на времето и телепорта (дам случва се както си пиете мигновено да се окажете на друго място с други хора. Шанс!).
Еее сори пичове и пички. Утре ще продължа, че трябва да ставам рано а почна да ме хваща ракията. Ще си лягам.
[to be continued...]
JackASS82- Напреднал
- Брой мнения : 128
Години : 42
Местожителство : Сметището
Абе вие се ебавате...
iLovePussyJuice- Напреднал
- Брой мнения : 292
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите