Подписката е пусната официално в TP
3 posters
Подписката е пусната официално в TP
... от мангалчока - ето -
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261992&start=15
При това положение смятам, че трябва и да се престане с цензурата тук! Той сам е казал да се подписвате в нея!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261992&start=15
При това положение смятам, че трябва и да се престане с цензурата тук! Той сам е казал да се подписвате в нея!
global- Новак
- Брой мнения : 33
Re: Подписката е пусната официално в TP
Пет минути се чудих какво е ТР...
Иначе него никой не може да го свали от поста, алекс (или както беше там) решава...
Иначе него никой не може да го свали от поста, алекс (или както беше там) решава...
LambOfGod- Напреднал
- Брой мнения : 124
Местожителство : Извратеното ти подсъзнание
Какъв е проблема да убедим Alex, че мангалчока дава фира и, че трябва да бъде сменен?
Всъщност какъв е Alex във взаимоотношенията си с investor.bg?
Всъщност какъв е Alex във взаимоотношенията си с investor.bg?
global- Новак
Ами не знам, но ако не си забелязал (навярно си) там всичките приятели на Мачо са или с рангове или са модове, което значи, че Мачо си има взимане-даване с Алекс. Поне аз така си обяснявам нещата, защото Алекс ми се вижда умно момче и не би държал Мачо поради друга причина. Аз разбирам поне Мачо да беше строг, но справедлив, но той нито веднъж не е дал обяснение защо е заключил дадена тема/ баннал даден потребител/направил мод или дал ранг на еди-кой-си потребител, освен ''Аз по лична преценка ала-бала...''
Какво значи 'лична преценка', братле!? Това е форум трябва да има дадени правила, които да се спазват. Нема такъв филм 'лична преценка'. Поне да имаше добра 'лична преценка', но той оставя разни пендели и спамери да ни серат в ''Кофата'', а после ''Ти, ти и ти сте виновни, а този и онзи не са!'' (А всъщност този и онзи са вече модове и с рангове и МОЖЕ БИ се познават лично с Мачо, кой да знае!? Такава му е 'личната преценка'...) После еди-кой-си е виновен, защото той не е баннал на време човека форум НаскоКаулитз дето пуска по 43434546346384684578552 теми за всеки аспект от живота си - от космите си до аналните си приключения с Никито или някой от другите ретардирали дебилни спамери ...
Той направи тема ''Как да стане модератор в ТР'', където пишеше, че трябва да си регистриран от най-малко 6 месеца. След няколко дни прави модератор някой който е регисриран даже по-късно и от мен, а аз съм регистрирана на пети Април. Същият 'модератор' е заключил общо около 10 теми.
Как очаква някой да го уважава след като той самия не се уважава!? После ''не го било интересувало чуждото мнение'', но когато някой му каже ''курва'' го баннва...
Сега сигурно някой ще ме изпорти на Мачо и той ще ме баннне от България и от Вселената и от всякъде, ама всеки има право на мнение и аз дори не го изказвам в ''неговия'' форум, затова не виждам проблем...
Пък и нали не го интересува чуждото мнение...
Какво значи 'лична преценка', братле!? Това е форум трябва да има дадени правила, които да се спазват. Нема такъв филм 'лична преценка'. Поне да имаше добра 'лична преценка', но той оставя разни пендели и спамери да ни серат в ''Кофата'', а после ''Ти, ти и ти сте виновни, а този и онзи не са!'' (А всъщност този и онзи са вече модове и с рангове и МОЖЕ БИ се познават лично с Мачо, кой да знае!? Такава му е 'личната преценка'...) После еди-кой-си е виновен, защото той не е баннал на време човека форум НаскоКаулитз дето пуска по 43434546346384684578552 теми за всеки аспект от живота си - от космите си до аналните си приключения с Никито или някой от другите ретардирали дебилни спамери ...
Той направи тема ''Как да стане модератор в ТР'', където пишеше, че трябва да си регистриран от най-малко 6 месеца. След няколко дни прави модератор някой който е регисриран даже по-късно и от мен, а аз съм регистрирана на пети Април. Същият 'модератор' е заключил общо около 10 теми.
Как очаква някой да го уважава след като той самия не се уважава!? После ''не го било интересувало чуждото мнение'', но когато някой му каже ''курва'' го баннва...
Сега сигурно някой ще ме изпорти на Мачо и той ще ме баннне от България и от Вселената и от всякъде, ама всеки има право на мнение и аз дори не го изказвам в ''неговия'' форум, затова не виждам проблем...
Пък и нали не го интересува чуждото мнение...
LambOfGod- Напреднал
Той самият е администратор, така че може да прави модове и рангове, обаче това се дължи само на факта, че самият той е админ, обаче във всеки форум си има един root админ и други допълнителни админи. И когато този първия админ махне правата на втория админ, той остава с пръст в уста.
Сега остава Alex да бъде убеден в нуждата от това - явно, че на него му трябват хора, които да работят по форума и сайта, хора, разбиращи, а пък явно за форума на му пука много или не го следи или не отдава значение на взаимоотношенията вътре. Ако такива мнения като твоето и моето и на всички в подписката бъдат събрани на едно място - аз предлагам това да бъде в нашия форум, не за друго, а защото там поне със сигурност няма цензура като тук и в TP и няма да се загубят, пък и може да се пише анонимно, така че да не се страхувате, че ще ви банне. Освен това може да събираме цитати на самия мангалчок, които да го компрометират - как обижда потребители, как се гаври с тях, как ги третира неравнопоставено и т.н. и т.н. След това с целия този събран материал аз ще извикам Alex да го види и да сложи друг администратор като междувременно ще проведем и дискусия и гласувания кой може да бъде администратор на мястото на мангалчока.
Сега остава Alex да бъде убеден в нуждата от това - явно, че на него му трябват хора, които да работят по форума и сайта, хора, разбиращи, а пък явно за форума на му пука много или не го следи или не отдава значение на взаимоотношенията вътре. Ако такива мнения като твоето и моето и на всички в подписката бъдат събрани на едно място - аз предлагам това да бъде в нашия форум, не за друго, а защото там поне със сигурност няма цензура като тук и в TP и няма да се загубят, пък и може да се пише анонимно, така че да не се страхувате, че ще ви банне. Освен това може да събираме цитати на самия мангалчок, които да го компрометират - как обижда потребители, как се гаври с тях, как ги третира неравнопоставено и т.н. и т.н. След това с целия този събран материал аз ще извикам Alex да го види и да сложи друг администратор като междувременно ще проведем и дискусия и гласувания кой може да бъде администратор на мястото на мангалчока.
global- Новак
Ами, според мен ти ще си по-добър администратор и си личи, че ти пука, можеш да поемеш подобна отговорност и няма всичко да е на база 'лични взаимоотношения', тъй де 'лична преценка'...
LambOfGod- Напреднал
Ето, значи имаме и нов администратор, остава само да махнем мангалчока.
И мерси за оценката.
И мерси за оценката.
global- Новак
Бате кво ми флуудиш форума кат има подписка и такива работи си ги коментирай в Тийн-а не тука ...
PartyMarty- Party Maker : ))
- Брой мнения : 276
Години : 32
Местожителство : София
Там съм баннат - с изтрита регистрация. Нали затова направихте алтернативен форум, за да няма цензура?
global- Новак
Знаеш ли въобще какво е цензура... Направихме този форум , защото просто не искахме някакви както казват американците "No Lifers" да ни пречат да си пишем а ти с тая тъпа тема ходи някъде другаде хората ти казаха , че няма да се подписват аре марш , че и аз ще ти изтрия профила от тука.Като не те кефи мачока тука не е мястото да го плюеш.Това не е форум , в които ще искаш наще подписи за да се махме мачока и после ти да се молиш да си следващия админ.Порастни...
PartyMarty- Party Maker : ))
- Брой мнения : 276
Години : 32
Местожителство : София
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите