Нека пием... нека се забавляваме..
+4
sTaYhIgH
MaLty
YakUza_
Linna
8 posters
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Нека пием... нека се забавляваме..
Зависи от нагласата, аз се доверявам трудно на хората, никога не знаеш какво имат в кухите си главици. Ама или иначе и аз имам познати който не съм ги виждал, но ги уважавам много.adrenal1n0 amfetam1n0 написа:Бе познати Ние с един се познавахме само през чатовете, а като отидохме да пием заедно беше лудницаYakUza_ написа:Нищо лично към вас, но аз обичам да пия с познати
YakUza_- Напреднал
- Брой мнения : 144
Местожителство : Не съм ги изпил аз !
YakUza_ написа:Най сетне хубава тема.Linna написа:Иначе за кво живееем!?
Аз съм асоциал и нямам приятели... Линче кога/къде
sTaYhIgH- Напреднал
- Брой мнения : 195
sTaYhIgH написа:Аз съм асоциал и нямам приятели... Линче кога/къде
тук и сега слънце
Linna- Фен
- Брой мнения : 666
Местожителство : Милано
От къде сиadrenal1n0 amfetam1n0 написа:Аз имам един цял шкаф, ама съм сам, деа Ако дойде някой на гости може да...sTaYhIgH написа:Имам само рИкия...
Ей затова си седя в България за тея 30 евро ще се омагьосаш като куче.Linna написа:Защото тва не е България да идеш да се напиеш с фр.. тука едно излизане вечер ми е минимум 30 евро.. наш`те не серат пари ...YakUza_ написа:лол, ако наистина живееш в Милано, защо не излизаш вечер голямо село е предполагам, има какво да се види.Linna написа:Скука си
YakUza_- Напреднал
Е да.. ама на мен ми харесва тука.. като изляза ми е спокойно ако ще да седя до сутринта навън.. и наш`те са по-спокойни..
Linna- Фен
Аз тук не съм имал проблеми навън... Не се закачаш с никой и той не те закача.Linna написа:Е да.. ама на мен ми харесва тука.. като изляза ми е спокойно ако ще да седя до сутринта навън.. и наш`те са по-спокойни..
YakUza_- Напреднал
YakUza_ написа:Аз тук не съм имал проблеми навън... Не се закачаш с никой и той не те закача.Linna написа:Е да.. ама на мен ми харесва тука.. като изляза ми е спокойно ако ще да седя до сутринта навън.. и наш`те са по-спокойни..
Не си живял в Дупница.. Пък и не става въпрос за проблеми.. Винаги можеш да попаднеш на грешното място в грешния момент.. А в Дупница примерно могат да си те изберат ей така докато си ходиш по улицата.. Аз съм момиче и да ти кажа със страх да облека пола.. недай си боже някоя мутра ми хвърли око до там съм ..
Linna- Фен
Дам преди 2 години бях работил с една от там, целия град бил фул с мутри. На мен това ми стига като причина да се изместя да живея другаде.Linna написа:YakUza_ написа:Аз тук не съм имал проблеми навън... Не се закачаш с никой и той не те закача.Linna написа:Е да.. ама на мен ми харесва тука.. като изляза ми е спокойно ако ще да седя до сутринта навън.. и наш`те са по-спокойни..
Не си живял в Дупница.. Пък и не става въпрос за проблеми.. Винаги можеш да попаднеш на грешното място в грешния момент.. А в Дупница примерно могат да си те изберат ей така докато си ходиш по улицата.. Аз съм момиче и да ти кажа със страх да облека пола.. недай си боже някоя мутра ми хвърли око до там съм ..
YakUza_- Напреднал
YakUza_ написа:
Дам преди 2 години бях работил с една от там, целия град бил фул с мутри. На мен това ми стига като причина да се изместя да живея другаде.
Абсолютно.. смятай, че бях свидетел как пребиха един фр на един светофар на центъра на града посред бял ден.. щото спря на оранжевото и тоя тряяло да чака.. Просто слезе от колата и му разби носа, после пак си се качи и почна да свири за да тръгне.. Някъв ад е..
Linna- Фен
Селска работа ...Linna написа:YakUza_ написа:
Дам преди 2 години бях работил с една от там, целия град бил фул с мутри. На мен това ми стига като причина да се изместя да живея другаде.
Абсолютно.. смятай, че бях свидетел как пребиха един фр на един светофар на центъра на града посред бял ден.. щото спря на оранжевото и тоя тряяло да чака.. Просто слезе от колата и му разби носа, после пак си се качи и почна да свири за да тръгне.. Някъв ад е..
YakUza_- Напреднал
YakUza_ написа:
Селска работа ...
Мхм..
Linna- Фен
за всичкото роми което танцува ... КЪЧАК !
Linna- Фен
Къв къчак, бе, за всичкото роми САПУН !Linna написа:за всичкото роми което танцува ... КЪЧАК !
adrenal1n0 amfetam1n0- Напреднал
- Брой мнения : 181
adrenal1n0 amfetam1n0 написа:Къв къчак, бе, за всичкото роми САПУН !Linna написа:за всичкото роми което танцува ... КЪЧАК !
Верно си е.. ама в песента не е така
Linna- Фен
пали кЪчакЪ мЪ
NO_way- Напреднал
- Брой мнения : 310
Местожителство : Софето
Променихме текста.Linna написа:adrenal1n0 amfetam1n0 написа:Къв къчак, бе, за всичкото роми САПУН !Linna написа:за всичкото роми което танцува ... КЪЧАК !
Chrizz написа:Променихме текста.Linna написа:adrenal1n0 amfetam1n0 написа:Къв къчак, бе, за всичкото роми САПУН !Linna написа:за всичкото роми което танцува ... КЪЧАК !
Йеее
Linna- Фен
Ела ти в нашия град да видиш кво става А си настъпал някого, а си останал без глава
adrenal1n0 amfetam1n0 написа:Ела ти в нашия град да видиш кво става А си настъпал някого, а си останал без глава
Linna- Фен
Добре де.. Перник уш е мафиотски град, стават нек'ви убийства трева онова.. Обаче, ако излезнеш на улицата и се праиш на олигофрен никой нищо няма да ти каже
Ела в моя град и ако някой даже те погледне на криво ми кажи, ще се погрижа да страда до края на жалкия си животец (angel)
Пали къчака слънцеееееееееееееееееееееееееее и го подай насам (angel)
Пали къчака слънцеееееееееееееееееееееееееее и го подай насам (angel)
sTaYhIgH- Напреднал
- Брой мнения : 195
Кажи, бе, милоLinna написа:adrenal1n0 amfetam1n0 написа:Ела ти в нашия град да видиш кво става А си настъпал някого, а си останал без глава
И пакadrenal1n0 amfetam1n0 написа:Кажи, бе, милоLinna написа:adrenal1n0 amfetam1n0 написа:Ела ти в нашия град да видиш кво става А си настъпал някого, а си останал без глава
Ти що настъпваш хората!?
Linna- Фен
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите